tiistai 21. tammikuuta 2014

Urheilu tarina

Koulumme siis osallistuu urheilu-juttu kilpailuun. Minulta on tulossa todella hieno tarina ehdokkaaksixD Tässä siitä otteita..

..Näin oman tutun huoneeni. Sinisen herätyskelloni, jossa oli Mikki hiiren kuva. Valkoisen tietokone pöytäni, jossa oli edelleen punaisia viivoja jotka olin piirtänyt siihen joskus pienempänä...

..Katselin metsää. Se näytti aivan satumetsältä mistä voisi yhtäkkiä hypätä yksisarvinen katselemaan minua tai metsän lammessa voisi asustella kultakaloja. Mutta eihän se ole mahdollista, vai onko?..

..Päässäni pyöri, en pystynyt keskittymään mihinkään. Silmissäni sumeni ja tunsin kun römähdin maahan. Kun heräsin tunsin viiltävän kivun kyljessäni. Aukaisin silmäni mutta en nähnyt mitään kunnolla. Kaikki oli sumeaa...


Näköjään tarinan kirjoitus tyylikin voi muuttua nuinkin paljon parin sivun pituisessa tarinassa.. Alussa tarina vaikuttaa fantasia tyyppiseltä tarinalta, sitten se muuttuu toiminta-elokuvaksi ja sitten komediaksi. Kuinka tämä on mahdollistaxD??

3 kommenttia:

  1. Kiva tarina :3 (tai siis kivoi otteita siit') Ja kyl se kait on mahdollista et se muuttuu noin paljon :D Itsellänikin muuttui yhdessä tarinassa tyyli viisi kertaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiti, ja Veera poistan sen yhen kuvan heti kun käyn koneella;) En pääse nyt google+:ssaan, koska puhelin lagittaa!

      Poista