keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Leikittiin :D (TaasxD)

Olipahan taas tälläinen "sieluton" päivä. Ei siis tapahtunut oikein mitään jne.. Paitsi ne mitä yleensäkkin.. Eli...
      Herään 7.50 ja linja-auto pysäkillä pitäisi olle n.8.10 eikä ole vaatteita valmiina eikä mitään. No nappaan leivän matkaani ja lähden pysäkille. Linkki saapuukin parin minuutin päästä ja tajuan etten ole tehnyt läksyjä. Onneksi on välitunnit keksitty ;) Suurimman osan läksyistä olinkin jo tehnyt tunneilla (vahingossa ?? o_O)
               Koulun jälkeen otan postin ja kävelen kotiin... Serkku tulee tuolta naapurista meille ja mennään pihalle pulkkamäkeen. Mäen laskusta ei kyllä tullut oikein mitäänxD Ruoho tupsuja tuli sieltä täältä esiin ja hiekkaakin oli joissain kohdissa. Noo.. Miksi sitten ei mentäisi puuhun ja hypittäisi sieltä alas?? (Kenenköhän idea se oli??) Eipä sieltä sitten hypännytkään muut kuin minä :P Pudotustahan olikin oikein 2-3m siihen tielle jos hyppäsi mutta 3-4m jos putoaisi alasxD Se "kiipeilypuu" siis on ojassa ja siitä pitää hypätä noin puoli metriä eteenpäin tielle ellei halua pusikkoon..
           Sitten kun ei keksitty enää tekemistä, menimme sisälle kahtomaan telkkaria.. ;P Sieltä ei tullut mitään joten tehtiin serkun kanssa todella hieno elokuva/video jostain.... jostainxD Kertokaa jos keksitte tuolle videolle tarinan, sillä me vain "leikittiin" valoilla ja negatiivisellä kuvauksella.  Nuo kolmiot ovat siis jotain geomag palasia ja nuo millä on kasattu tuo ukkeli ovat Zoobeja tai jotain sellaisia... Ei menty pikkuveljen huoneeseen, ei... :P Tuossa alla on se video jos joku ei huomannut.. xD



Haluan nostaa vielä yhden mahtavan blogin tähän:D Sitä kirjoittaa Milla Paloniemi, sarjakuva taiteilija. Käy katsomassa.
http://norpatti.sarjakuvablogit.com/tag/elama/

2 kommenttia:

  1. Öööö toi video on aika... Miten sanoisi.. Erikoinen :D

    VastaaPoista
  2. Kyseisessä blogissa sanotaan sivupalkissa näin: HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! .... Ja tietääkseni olet lapsi, vai? :D

    VastaaPoista