maanantai 10. joulukuuta 2012

10.11.2012

Anteeksi...

En ole päässyt tai pikemminkin jaksanut käydä täällä kiroittamassa blogissa... :) Olen kyllä lukenut kaikki komenntit, ja kiitos nyt yleisesti, jos en ole muistanut kiittää kommenteistanne, niitä on tullut ihan kiitettävä määrä :) Mutta kyllä niitä kommentteja saa edelleen laittaa! Ilmoitan tietysti sitten kun kommenteja alkaa olla lähemmäksi kymmentä :) Nyt niitä taisi olla seitsämän... Eli vielä kolme kommenttia:) KIITOS kommenttien antajille, kertokaa sinne kuinka voisin vielä parantaa blogiani:) Vastatkaa tietysti kyselyihin ja muihin..... ;)

Kamera

EIII!! EN voi nyt ottaa kuvia hirveästi, sillä patterit (Mul on siis kaksi ikivanhaa kameraa, joissa käytetään vielä pattereita...)loppuivat!!! Eikä ole nyt uusia... Mutta, kyllä löydän jotain kuvia tänne laittaa:) Tietysti :)

Ehe ehe ehe... xD



Karvinen

On paras piirretty!!!! Katson sitä parasta aika:) Mikä teistä on paras piirretty?? Ja onko teillä jotain sanottavaa karvisesta???  Minulla ei ole juuri nyt... :) 






Kokeita??
Eli nyt on siis tulossa taas kokeita, joten älkää ihmetelkö, jos en kirjoita niin usein tänne :)  Eli... Meille on tulossa siis bilsan ja hissan kokeet.. tiistaina ja torstaina... :)






NÄHDÄÄN (tai siis kirjoitellaan taas huomenna!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti