tiistai 12. maaliskuuta 2013

Enpä kirjottanukkaaxD

Tas täällä:) Aika hurahtaa niin nopeasti, ettei sitä kerkeä edes ajatella... :P Siihen potsaukseen tarvitsen vielä lisää kysymyksiä... 
Jaa Mitäs muuta??Meidän luokalle/koululle saapui uusi apuope! Jee!!! Hänen nimensä olkoon vaikka Petra PirinenxD 
Kävin tuossa viikonlopulla ensimmäisissä hiihtokisoissa, "keuhkokuumeen" jälkeen. Tällä viikollakin taisi olla pertsan (perinteisen, ja edelliset olivat siis luistelun) kisat, sen jälkeen enää yhdet luistelun kisat... Ja koska ihmisiä ei kiinnosta tämä, siirrytään seuraavaan osioon..
Smile-lehti pitäisi ilmestyä tällä/seuraavalla viikolla.. Ei taida onnistua ainakaan tällä viikolla. Ei materiaalia.. Ystävänpäivästä, laskiaisesta eikä mistään muistettu ottaa kuvia.. Blööh:( Tulee tylsä lehti, ellei keksitä mitään kiinnostavaa.. Next..
Ei mitään (HYVIÄ)keikkoja tulossa nuokkarilla näin kevään puolella.. Paitsi Disco Ensemble, mutta sinne en pääse hiihtokisojen takia... Ja sitten radio ei toimi, saan tädin vanhan, kunhan se joskus saapuuxD Se kyllä kävi jo täällä, autossa. Mutta eipä sitä muistanut kukaan.. Tietenkään..
Hiihtolomalla kävin uimassa, hiihtämässä, yökylissä jne jne... Mutta parasta oli se kun pääsin Onnen hummaan ratsastamaan, serkunni kanssa! Menin Merete hevosella (ei feikki nimixD ) Ja serkkuni Lindalla.. Merete on ihana, mutta jääräpäinenxD Suosittelen! 
Hei, ei, ei, en sitä salaa, näillä teillä loppuun palaa. Tinakenkäni on sulaa laavaa..  Ihan paras Cheekin laulamana!! IHQU!! xD Cheek on muutenkin hyvä laulaja, 4ever:D  On niitä muitakin Fun,Muse,Uniklubi,Apulanta,Recless love... musiikki maustani myöhemmin lisää, jos haluatte

KiittäenKiPa

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus :)

    http://sorsaporo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Käydäänpä kurkistamassa tuota sinunkin blogiasi:D

      Poista
  2. Ahaa..Jos noi on hyviä laulajia niin et sitte oo kyllä kuunnellu niitäparhaimpia....(Tää siis ei ollu pahalla eikä silleen et sun pitäs vaihtaa sun mielipidettä, VAAN tää oli sellanenvink vink juttu xD)

    VastaaPoista
  3. Mikä ton cheekin laulun nimi o?

    VastaaPoista